Curry De Miel

Curry De Miel
Rețeta Curry de miel ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție conține 300 de calorii, 18g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare, cardamomi, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry De Miel, și Curry De Miel.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare și prăjiți cuișoarele, cardamomii, bețișoarele de scorțișoară, frunzele de dafin și boabele de piper până când încep să apară (la foc mediu până la mare), ar trebui să dureze aproximativ un minut.Apoi adăugați pasta de usturoi-ghimbir și ceapa și prăjiți până la moale și auriu (adăugați puțină apă dacă amestecul se lipeste de bază).Apoi adăugați pudra de turmeric, pudra de ardei iute, pudra de coriandru, pudra de chimen și sarea și prăjiți încă 5-10 minute adăugând puțină apă dacă este necesar (rețineți că condimentele ard ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pastă De GhimbirPastă De Ghimbir
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați iaurtul bătut și amestecați-l bine timp de 2 minute, apoi amestecați pasta de roșii și gătiți încă 5 minute.Acum adăugați bucățile de carne și amestecați bine, asigurându-vă că carnea este acoperită cu amestecul de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi mielul (aproximativ 1/2 litru), dându-i din nou o agitare bună și acum reduceți focul la minim și lăsați-l să fiarbă ușor cu capacul timp de 1 1/2 ore.Acum adăugați pudra garam masala și gătiți încă 30 de minute până când sosul s-a îngroșat.Se amestecă frunzele de coriandru tocate și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se servește fierbinte cu orez basmati simplu sau pâine naan (rețetă #215545).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
NaanNaan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista