Curry de miel este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 651 calorii, 41G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes are 285 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Un amestec de orez basmati, chimen, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Cotlete de miel cu sos de cremă Curry sau raft de miel, Curry De Miel, și Curry De Miel.
Instrucțiuni
1
Rumeniți bucățile de miel pe toate părțile:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2
Încălziți ghee-ul sau untul cu ulei de măsline într-o oală mare, cu fund gros (cu capac) sau cuptor olandez pe mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Aluat De Pâine De Porumb
Ghee
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Lucrând în loturi, dacă este necesar, rumeniți bine carnea pe toate părțile și scoateți-o din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Faceți baza de curry: coborâți focul la mediu scăzut și adăugați pudra de curry în ghee sau ulei. Gatiti usor un minut sau doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ghee
Subţire-
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Întoarceți mielul în tigaie și adăugați coriandrul, piperul negru, chimenul, rozmarinul, cimbru, lămâia feliată, merele, stafidele, bulionul de pui și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Mazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Gatiti curry-ul: aduceti la foc mic, coborati focul la minim si acoperiti oala. (De asemenea, puteți pune oala într-un cuptor de 300 de litri f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Gatiti timp de 2 ore. Verificați la 2 ore pentru a vedea dacă carnea cade de pe os. Ar trebui să înceapă să facă acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
9
Adăugați cartofii și gătiți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
10
Gatiti orezul: in timp ce curry-ul se gateste, gatiti orezul. Puneți 2 căni de orez basmati într-o oală cu fund gros mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Basmati
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați 3 căni de apă (mai puțin sau mai mult în funcție de instrucțiunile pachetului), o lingură de unt sau ghee și o linguriță de sare. Aduceți la fierbere, reduceți focul la foc mic, acoperiți oala și lăsați să gătească timp de 15 minute (verificați din nou instrucțiunile pachetului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Ghee
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Se ia de pe foc, se ține acoperit și se lasă la abur timp de 10 minute, apoi se pufăie cu o furculiță.
13
Serviți: pentru a servi, puteți scoate carnea de pe oase sau o puteți lăsa aprinsă. Gustați pentru sare și adăugați mai multă pudră de curry sau adăugați cayenne dacă doriți lucruri mai picante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Serviți peste orez cu chutney și / sau iaurt pentru a stropi deasupra.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Fram Wines Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.