Curry de legume și năut

Curry de legume și năut
Curry de legume și năut ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, coaceți cartofi, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Curry de năut și legume, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Năut Roșu.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și morcovul; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Adăugați pudră de curry, zahăr, ghimbir, usturoi și chile; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
4
Așezați amestecul de ceapă într-un aragaz electric lent de 5 litri. Se amestecă năutul și următoarele 8 ingrediente (prin bulion). Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
NăutNăut
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Adăugați spanacul și laptele de cocos; se amestecă până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
SpanacSpanac
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate81
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista