Curry de legume și năut ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, coaceți cartofi, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Curry de năut și legume, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Curry De Năut Roșu.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și morcovul; acoperiți și gătiți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
3
Adăugați pudră de curry, zahăr, ghimbir, usturoi și chile; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Usturoi
Ghimbir
Ardei Iute
Zahăr
4
Așezați amestecul de ceapă într-un aragaz electric lent de 5 litri. Se amestecă năutul și următoarele 8 ingrediente (prin bulion). Acoperiți și gătiți la maxim 6 ore sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Năut
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
5
Adăugați spanacul și laptele de cocos; se amestecă până când spanacul se ofilește.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.