Curry de legume Keralan

Curry de legume Keralan
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete în cutia de rețete, curry de legume Keralan ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,08 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, nucă de cocos, frunze de curry și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Keralan stil Cod Loin En-papillote cu citrice clare Keralan Slaw, Curry de pește Keralan cu orez cu lămâie, și curry verde Thailandez de legume de primăvară (cu pastă de curry de casă!!).

Instrucțiuni

1
Așezați toate legumele într-o cratiță și acoperiți cu 500 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați turmericul și un vârf de sare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 20-25 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
(tub Mare)(tub Mare)
3
Între timp, amestecați 4 ardei iute, chimenul, coriandrul, jumătate de nucă de cocos, ceapa și câteva condimente într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Când legumele sunt fragede, adăugați pasta, frunzele de curry și ardeiul iute rămas și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă iaurtul și se fierbe foarte ușor timp de 1 min. Se împrăștie cu nuca de cocos rămasă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista