Curry De Legume Din India De Sud

Curry De Legume Din India De Sud

Instrucțiuni

1
forme de lipire. Gatiti in oala mare la foc mediu pana cand este aromat, amestecand des, aproximativ
2
10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați pasta de roșii. Gatiti pana cand amestecul incepe sa se inchida si sa se rumeneasca, amestecand
4
adesea, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
5
Adăugați bulion, zahăr brun, frunze de tei și cardamom. Se fierbe 10 minute, amestecând des și răzuind bucățile rumenite. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește, se acoperă și se răcește. Aduceți la foc mic înainte de a continua.
6
Adăugați cartofi dulci, cartofi roșii, nucă de cocos, morcovi, roșii, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper pentru a amesteca în oală. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu scăzut. Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
7
Adăugați spanacul, dacă doriți, și gătiți până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunzele de tei și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați curry în castron; garnisiți cu coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Frunze De TeiFrunze De Tei
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Transfer curry to bowl; garnish with cilantro and serve.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista