Curry de legume este o rețetă indiană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcovi, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry De Legume Roșii, și Curry De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Condimentează cu pudră de curry, turmeric, sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pudră De Curry
Turmeric
Morcov
Piper
Ceapă
Sare
3
Adăugați conopida și cartofii în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu condimente. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă ocazional.
Indian în meniu? Încercați să împerecheați cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Hofer Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.