Curry De Legume
Curry de legume este o rețetă indiană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 290 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcovi, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, Curry De Legume Roșii, și Curry De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți untul și uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și morcovii; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Condimentează cu pudră de curry, turmeric, sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Adăugați conopida și cartofii în tigaie și amestecați pentru a acoperi cu condimente. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți timp de 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Se amestecă ocazional.