Curry De Halibut De Creveți Thailandezi

Curry De Halibut De Creveți Thailandezi
Reteta Thai creveți halibut Curry este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tei, ulei vegetal, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Thailandezi-Curry de halibut, Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, și Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Răciți bine coaja suficientă de la 2 limes pentrumăsură 1 1/2 lingurițe. Strângeți suficientsuc din 2 limes pentru a măsura 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
2
Tăiați al treilea var în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarVar
3
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță marepeste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
4
Adăugați șalote tocate, ardei gras roșu tăiat cubulețe și tocatginger; saut până când șalotele sunt fragede și ardeii se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă încurry pastă, lapte de cocos, sos de pește, 1 1/2teaspoons coaja de tei, și 2 linguri limejuice. Se fierbe ușor, amestecând des, aproximativ 5minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Lapte De CocosLapte De Cocos
Sos De PeșteSos De Pește
Coaja De TeiCoaja De Tei
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
5
Presărați pește și creveți cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CrevețiCreveți
PeștePește
6
Adăugați pește și creveți la coacăzsos. Reveniți la foc mic foarte blând și gătiți doar până când peștele și creveții sunt opaci în centru, 5 până la 6 minute. Condimentează după gust cusare și piper. Se amestecă ușor cilantro șibusil; serviți cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PiperPiper
CrevețiCreveți
PeștePește
7
296 calorii, 9 g grăsime, 1 g fibre
8
Bon App Ampercoltit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista