Curry De Halibut De Creveți Thailandezi

Reteta Thai creveți halibut Curry este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 444 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tei, ulei vegetal, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos neîndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake Vegan Cu Căpșuni Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți Thailandezi-Curry de halibut, Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry, și Halibut fiert în bulion de Curry de nucă de cocos thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răciți bine coaja suficientă de la 2 limes pentrumăsură 1 1/2 lingurițe. Strângeți suficientsuc din 2 limes pentru a măsura 2 linguri.
Tăiați al treilea var în pene.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță marepeste căldură medie-mare.
Adăugați șalote tocate, ardei gras roșu tăiat cubulețe și tocatginger; saut până când șalotele sunt fragede și ardeii se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă încurry pastă, lapte de cocos, sos de pește, 1 1/2teaspoons coaja de tei, și 2 linguri limejuice. Se fierbe ușor, amestecând des, aproximativ 5minute.
Presărați pește și creveți cu sareși piper.
Adăugați pește și creveți la coacăzsos. Reveniți la foc mic foarte blând și gătiți doar până când peștele și creveții sunt opaci în centru, 5 până la 6 minute. Condimentează după gust cusare și piper. Se amestecă ușor cilantro șibusil; serviți cu pene de var.
296 calorii, 9 g grăsime, 1 g fibre