Curry de dovleac și linte roșie
Curry de dovleac și linte roșie este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 230 calorii, 11g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper măcinat, roșii conservate, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Curry roșu thailandez cu legume, și Curry De Linte Roșie.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă dovleacul și următoarele 7 ingrediente (prin jalapeo); gătiți timp de 30 de secunde, amestecând constant.
Adăugați bulion și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovleacul este doar fraged. Amestecați lintea; gătiți 10 minute sau până când lintea este fragedă. Se amestecă sare și piper negru. Tocană de oală în boluri individuale; se presara cu coriandru.
Se servește cu pene de var.