Rețeta Curry de creveți de nucă de cocos este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Pentru $3.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 575 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână turmeric măcinat, boia de ardei, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Laksa de nucă de cocos cu creveți (supă de tăiței cu nucă de cocos-Curry cu creveți), Creveți Curry de nucă de cocos cu orez de nucă de cocos, și Curry De Creveți De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Saut ceapa pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați condimente, usturoi și creveți și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Creveți
Condimente
3
Adăugați lapte de cocos și sare; fierbeți 10 minute pentru a contopi aromele.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.