Curry De Crab Picant-Stil Bangla
Curry de Crab picant - stilul Bangla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.26 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 258 calorii. 11 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Un amestec de sare, păstăi păstăi de cardamom, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Baie picantă de Crab fierbinte în stil sud-vestic, Rețetă de crab Chili (crab în sos acru și picant) , și Curry de Crab.
Instrucțiuni
Frecați crabii cu 1 linguriță de turmeric și 1/2 linguriță de sare; lăsați-i la marinat timp de 1 oră.
Combinați semințele de muștar și apa fierbinte într-un castron mic și lăsați să stea 10 minute. Folosiți un mortar și un pistil pentru a măcina semințele într-o pastă grosieră.
Încălziți uleiul într-un wok sau kadhai la foc mediu.
Adăugați crabii și amestecați până când își schimbă culoarea, aproximativ 4 minute.
Scoateți crabii din ulei și dați deoparte.
Adăugați ceapa feliată în wok și gătiți și amestecați la foc mediu până când ceapa devine translucidă, aproximativ 5 minute. Ridicați focul la mare, adăugați cartofii și gătiți, amestecând continuu, timp de aproximativ 2 minute.
Adăugați cuișoarele, bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom și boabele de piper și amestecați timp de treizeci de secunde.
Se amestecă roșiile, pasta de ghimbir și pasta de usturoi. Înjumătățiți trei ardei iute și adăugați-i la wok. Gatiti si amestecati inca un minut sau doua la foc mare. Reduceți focul la mediu; adăugați restul de 1 linguriță de turmeric, ardeiul cayenne și pasta de muștar și amestecați pentru a combina.
Adăugați crabii în wok și turnați suficientă apă pentru a acoperi legumele. Aduceți apa la fiert și amestecați zahărul și sarea după gust.
Acoperiți wok - ul, reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede și apa se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul, amestecați și fierbeți până când sosul este îngroșat, încă aproximativ 5 minute.
Strângeți pană de lămâie peste vasul finit.
Se ornează cu coriandru tocat și chile verde feliat și se servește fierbinte, cu orez.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio
Chardonnay, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru Crab. Crabul răcit are un gust minunat cu pinot grigio. Crabul cald (în special cu unt) poate fi asortat cu un Chardonnay cu unt sau un Riesling Fructat crocant. The Calling Sullivan Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
![Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay]()
Chemarea Sullivan Vineyard Chardonnay
Fructele coapte concentrate frumoase și notele de creme brulee pe nas duc la un gust plin de unt de mere, pepene copt și alune cu stejar integrat și un finisaj lung persistent.