Curry de Crab al Barcagiului din Kerala

Kerala barcagiu Crab Curry este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 437 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 4.79 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei iute de arrocrbol, căței de usturoi, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kerala Creveți curry, Kerala Miel Curry, și Kerala Kadala Curry.
Instrucțiuni
Alegeți carnea de crab pentru a îndepărta orice bucăți de coajă și cartilaj. Se toacă ceapa și usturoiul tocat. Cojiți rădăcina de ghimbir și tocați. Purtând mănuși de protecție, rupeți ardeii iute în bucăți de 1 inch și rezervați, împreună cu orice semințe.
Într - un ceainic de 4 până la 5 litri, încălziți uleiul la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și gătiți semințele de muștar până când încep să apară. Se amestecă ceapa, usturoiul, rădăcina de ghimbir, ardeii iute rezervați cu semințe și boabele de piper și se fierbe, amestecând, până când ardeii iute se rumenesc, 3 până la 4 minute. Se amestecă alte condimente până se combină bine.
Adăugați crab și gătiți amestecul, amestecând ușor ocazional (evitați ruperea crabului), aproximativ 4 minute.
În timp ce amestecul de crab se gătește, tocați coriandru. Se amestecă cilantro în amestecul de crab cu lapte de cocos și sare și se fierbe până se îngroașă ușor, 6 până la 8 minute.
Puneți curry peste orez și garnisiți cu verdeață de scallion.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.