Curry de conopidă și Tofu
Conopida și tofu Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 410 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $2.03 pe portie. Această rețetă este plăcută de 41 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry vindaloo, ulei de măsline, conopidă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Oală De Curry Cu Tofu, Tofu Curry, și Tofu Yam Curry.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați tofu și saut până la cald, aproximativ 2 minute.
Adăugați pasta de curry și amestecați ușor, dar bine, pentru a acoperi bine tofu.
Adăugați roșiile și sucurile lor, conopida și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere, se acoperă și se reduce focul la mediu-mic. Fierbeți până când conopida este aproape fragedă, aproximativ 15 minute.
Scoateți capacul și fierbeți rapid până când sosul se îngroașă, încă aproximativ 5 minute.
Se servește lingură peste orez. Resturile se vor păstra bine la frigider câteva zile.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.