Curry De Caju De Năut

Curry De Caju De Năut
Curry de caju de năut ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți boabe de piper, anason stelat, pastă de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry De Năut De Caju, Curry de caju și năut, și Pilaf de conopidă și caju cu curry de năut pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Hofer Gruner Veltliner (1 Litru)
Din solurile dense de loess din Weinviertel din Austria, îmbuteliate sub un capac de coroană convenabil (nu sunt necesare instrumente fanteziste) și un volum suficient pentru 2 persoane.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista