Curry, Curry, Curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 1 porție. Acest fel principal are 2320 calorii, 89G de proteine, și 73G de grăsime pe porție. Pentru $9.43 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă vegană, lapte de cocos, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele ușor de cocos, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu lapte de cocos cu lămâie (cu gem de chia de mure) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), Cupcakes Vegan Brussel Carrot Curry cu glazură de brânză cremă și reducere Curry de arțar, și Chilakada Dumpa Podi Koora-Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.