Curry Crusted Miel Sânii Cu Thai Busuioc Raita
Curry Crusted miel sânii cu Thai busuioc Raitan este un fără gluten felul principal. O porție conține 692 calorii, 44G de proteine, și 54g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,77 USD pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper cayenne, busuioc thailandez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma chimenul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pulpă de miel cu crustă de Curry cu Raita de rodie, Piept de pui cu crustă de condimente cu Raita de lămâie-castravete, și Curry de miel cu orez parfumat și Raita.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner]()
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.