Curry cremos de sfeclă roșie

Curry cremos de sfeclă roșie
Curry cremos de sfeclă roșie este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 254 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 127 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ardei iute, ceapă și alte câteva ingrediente , îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este super. Rețete similare includ Curry de vită și sfeclă roșie, Sfeclă verde Curry și o excursie la celălalt lac, și Curry de sfeclă roșie și carne de vită (Chukandar Gosht).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare cu capac, amestecați ceapa și gătiți timp de 8 minute până se înmoaie. Sfat în semințele de muștar și gătiți timp de 1 min până la prăjit. Se amestecă prin pasta de curry și sfârâie timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Pastă De CurryPastă De Curry
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă sfecla roșie prin ceapa picantă, apoi se adaugă ardeiul iute, roșiile și 2 cutii de apă. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional, până când sfecla roșie este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scoateți capacul, ridicați focul și gătiți până când sosul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Scoateți focul, apoi amestecați migdalele, iaurtul și unele condimente. Se acoperă cu iaurt și se servește cu orez basmati, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista