Curry autentic și ușor de creveți

Curry autentic și ușor de creveți
Curry autentic și ușor de creveți este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 5 porții. Acest fel principal are 296 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $3.96 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coriandru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 50%. Rețete similare includ Curry autentic și ușor de creveți, Curry Ușor De Creveți Cu Nucă De Cocos, și Curry De Creveți Cu Aragaz Lent Ușor.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un wok sau o cratiță mare la foc aproape Mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se amestecă frunzele de curry, apoi se condimentează cu pasta de usturoi de ghimbir, coriandru și sare. Gatiti si amestecati 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Frunze De CurryFrunze De Curry
CoriandruCoriandru
SareSare
4
Condimentează cu sare și turmeric, apoi amestecă Roșia, pudra de chile, creveții și apa. Reduceți focul la mediu-mare și gătiți timp de 7 până la 8 minute, până când creveții sunt opaci. Gustați și reglați sarea și pudra de chile, dacă este necesar. Se condimentează cu garam masala, se amestecă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Garam MasalaGaram Masala
TurmericTurmeric
CrevețiCreveți
TomateTomate
ApăApă
SareSare
5
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește cu pâine plată sau orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pâine PlatăPâine Plată
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista