Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 416 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Potpie De Miel Curry, Potpie De Vită Curry În Crustă De Patiserie De Pătrunjel, și Potpie De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti crusta, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
2
Combinați 1/4 cană de făină, apă și oțet într-un castron mic și amestecați cu un tel până se amestecă bine pentru a crea o suspensie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați 3/4 cană de făină și sare într-un castron mare și tăiați scurtarea cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Adăugați suspensie în amestecul de făină și aruncați cu o furculiță până se umezește. Apăsați ușor amestecul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă; acoperiți cu folie de plastic suplimentară. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Pentru a pregăti umplutura, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați curry; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
8
Adăugați cartofi, ceapă, ardei gras, usturoi și pui; se prăjește 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Pui întreg
Usturoi
Cartofi
Ceapă
9
Adăugați bulion și următoarele 5 ingrediente (bulion prin piper negru); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Pui întreg
Bulion
10
Combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și crema de brânză; gatiti 1 minut sau pana se topeste crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Puneți umplutura într-o caserolă rotundă de 2 litri acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
12
Rotiți crusta într-un cerc de 11 inci și puneți-o peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Rola
13
Tăiați 6 fante deasupra aluatului pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
14
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se rumenesc și se înfundă în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Lăsați să stea 10 minute.
16
Notă: puteți face acest lucru și într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Când pregătiți crusta, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 6 x 4 inci și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
17
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 11 x 7 inci și așezați-l peste umplutură.