Curried-Nucă De Cocos Pui Rendang

Curried-Coconut Chicken Rendang ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 849 calorii, 41G de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,73 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șalotă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos mărunțită neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată orez crocante tratează ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curried-Nucă De Cocos Pui Rendang, Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), și Pui de nucă de cocos curry pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați pudra de curry, piperul, lămâia, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei. Se condimentează cu sare.
Adăugați puiul, întoarceți-l la strat și dați-l la frigider timp de 4 ore.
Într-un robot de bucătărie, curățați șalotele, ceapa, usturoiul, ghimbirul, nucile și ardeii iute.
Într-o tigaie adâncă, încălziți restul de 1/3 cană de ulei. Se prăjește pasta de chile la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați puiul cu marinada și gătiți la foc moderat până când puiul este rumenit și aproape gătit, aproximativ 20 de minute.
Adăugați laptele de cocos, zahărul și nuca de cocos prăjită și fierbeți la foc moderat, amestecând, până când puiul este fraged și sosul este foarte gros, aproximativ 25 de minute. Scoateți cât mai mult ulei și aruncați lămâia. Se condimentează cu sare și se servește.