Curmale învelite în Pancetta umplute cu brânză Manchego și mentă
Datele împachetate cu Pancetta umplute cu brânză Manchego și menta ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 1,28 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză manchego, curmale medjool, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Manchego-curmale umplute învelite în slănină (Tapas), Curmale învelite cu slănină cu Chorizo și Manchego, și Curmale învelite cu slănină cu Manchego, sos Romesco.
Instrucțiuni
Tăiați o felie mică de pe 1 capăt scurt al fiecărei dateși aruncați. Folosind pensete sau ace-nosepliers, îndepărtați cu grijă gropile din dateprin deschidere mică; aruncați gropile.
Așezați 1 frunză de mentă peste deschiderea a 1 dată, acoperind cavitatea. Folosind 1 bandă de brânză, împingeți frunza de menta și brânza în cavitatea datei. Folosind degetele, prindeți data de deschidere închisă. Repetați cu curmale rămase, frunze de mentă și dungi de brânză. Înfășurați 3 felii de pancetta în siguranță în jurul fiecărei date, anexând complet data.
Așezați datele învelite în pancetta pe coacerefoaie, distanțându-se ușor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți datele descoperite până când pancetta este crocantă și fundul curmalelor se caramelizează, aproximativ 30 de minute. Folosind clești, transferați datele laplatter și servi cald.
* O brânză spaniolă făcută din lapte de oaie;vândut la unele supermarketuri și la magazinele specialtyfoods.