Curmale Umplute Împachetate Cu Prosciutto
Prosciutto-Wrapped Date umplute este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, curmale, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chorizo Umplute Prosciutto Wrapped Date, Curmale Umplute Cu Brânză De Capră Învelită Cu Prosciutto, și Prosciutto înfășurat, Gorgonzola umplute date cu miere-balsamic burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu o furculiță. Feliați datele pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Date deschise; Așezați 1 linguriță rotunjită de amestec de brânză în fiecare dată.
Tăiați 1 felie de prosciutto în jumătate pe lungime și apoi transversal pentru a face 4 bucăți egale. Repetați procedura cu restul de prosciutto pentru a forma 24 de bucăți. Înfășurați fiecare dată cu 1 bucată de prosciutto; așezați curmale pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când umplutura este bine încălzită.