Curmale Umplute Împachetate Cu Prosciutto

Curmale Umplute Împachetate Cu Prosciutto
Prosciutto-Wrapped Date umplute este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12. O porție conține 95 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de piper, curmale, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chorizo Umplute Prosciutto Wrapped Date, Curmale Umplute Cu Brânză De Capră Învelită Cu Prosciutto, și Prosciutto înfășurat, Gorgonzola umplute date cu miere-balsamic burniță pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic, amestecând cu o furculiță. Feliați datele pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Date deschise; Așezați 1 linguriță rotunjită de amestec de brânză în fiecare dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Tăiați 1 felie de prosciutto în jumătate pe lungime și apoi transversal pentru a face 4 bucăți egale. Repetați procedura cu restul de prosciutto pentru a forma 24 de bucăți. Înfășurați fiecare dată cu 1 bucată de prosciutto; așezați curmale pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
DateDate
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până când umplutura este bine încălzită.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista