Curmale prăjite cu Pancetta, migdale și Chile
Curmalele prăjite cu Pancetta, migdale și Chile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 245 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie, curmale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 38%. Încercați Curmale prăjite cu Pancetta, migdale și Chile, Curmale Învelite Cu Bacon Cu Migdale, și Curmale și migdale învelite cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Puneți curmalele pe o foaie mică de copt cu margini și prăjiți-le la cuptor până se încălzesc, aproximativ 15 minute.
Într-o tigaie medie sotată la foc mediu, gătiți pancetta până când este crocantă de trei sferturi, aproximativ 5 minute.
Adăugați migdalele și continuați să gătiți până se rumenesc, câteva minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Adăugați fulgii de ardei roșu și stocul și aduceți la foc mic, răzuind fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul, amestecând continuu până când untul se topește. Se amestecă sucul de lămâie și pătrunjelul.
Adăugați curmalele în tigaie și rotiți-le și aruncați-le în sos. Împărțiți curmalele gătite între 4 și 6 farfurii și puneți sosul peste ele.