Curcan și umplutură de porumb
Reteta curcan și Cornbread umplutura ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 55 minute. Această garnitură are 213 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână supă de țelină, aromă de pâine de porumb, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caserola de umplutură de curcan și pâine de porumb, Turcia-salvie Cornbread umplutura, și Caserola de umplutură de curcan și pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de metri pătrați F. Pulverizați caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți supa și 1 1/4 căni de lapte până la fierbere, amestecând frecvent. Se amestecă mazărea, merisoarele și ceapa.
Se încălzește până la fierbere, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc. Se amestecă curcanul și amestecul de umplutură. Lingură în caserolă.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de umplutură.
Coaceți descoperit 35 până la 40 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.