Curcan și sos de două ore

Curcan și sos de două ore
Curcan de două ore și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 71G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați 2 Ore Turcia, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți ceapa, usturoiul și rozmarinul, dacă utilizați, în cavitatea goală a curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
3
Așezați curcanul într-o tigaie mare, cu pieptul în sus și periați cu untul sau uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se introduce la cuptor, neacoperit și se prăjește, nesupravegheat, timp de 1 oră. Scoateți cu grijă curcanul din cuptor (închideți ușa cuptorului), urmărind aburul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ungeți curcanul cu unt sau sucurile acestuia. Întoarceți-vă rapid la cuptor și reduceți focul la 400 de grade F. prăjiți încă 30 de minute, verificând ocazional sucurile de tigaie. Acoperiți cu folie dacă sânul este prea maro. Gatiti inca 30 de minute, adaugand stoc daca sucurile de tigaie se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Curcanul se face atunci când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 170 de litri F și sucurile se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
7
Lăsați să se odihnească 10 minute (temperatura ar trebui să crească cu 10 grade în 10 minute).
8
Scoateți curcanul pe o scândură sau platou pentru sculptură. Sculpta. Aruncați ceapa și usturoiul din interiorul curcanului. Curcanul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat înainte de reîncălzire, sculptat sau poate fi sculptat la 10 minute după odihnă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Toată TurciaToată Turcia
9
Dacă decideți să prăjiți și să sculptați curcanul din timp sau dacă doriți să înghețați o porție de curcan pentru o altă ocazie, așezați curcanul sculptat într-un vas de copt puțin adânc, acoperiți-l cu bulion, apoi înfășurați cu folie sau așezați vasul într-o pungă de plastic; la frigider până la 2 zile sau congelați până la 1 lună. Când sunteți gata să serviți, dezghețați, dacă este necesar, la frigider până la 2 zile sau congelați până la 1 lună. Când sunteți gata să serviți, dezghețați, dacă este necesar, la frigider, apoi coaceți într-un cuptor 350 F. pentru 30 până la 45 sau până când este încălzit complet (sau încălzit în cuptorul cu microunde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan FeliatCurcan Feliat
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
În timp ce curcanul se odihnește, puneți tigaia la foc mediu-mare. Pielea, grăsimea și sucurile ar trebui să fie un bronz întunecat frumos, nu Negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Îndepărtați toată grăsimea, cu excepția a 1/2 cană. Păstrați cât mai multe sucuri posibil.
12
Bateți făina în grăsime și gătiți, amestecând, până când făina devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Se amestecă restul bulionului și se fierbe până devine gros și aromat, amestecând ocazional. Tulpina dacă cocoloase sau orice parte este ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Adăugați apă sau bulion conservat sau stoc dacă se dorește un sos mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
SosSos
ApăApă
15
Adăugați câtă cremă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
16
Retipărit cu permisiunea lui Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree. 1998 Viking
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista