Curcan și sos de două ore
Curcan de două ore și sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 71G de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați 2 Ore Turcia, Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, și Miso-curcan frecat cu sos de curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți ceapa, usturoiul și rozmarinul, dacă utilizați, în cavitatea goală a curcanului.
Așezați curcanul într-o tigaie mare, cu pieptul în sus și periați cu untul sau uleiul.
Se introduce la cuptor, neacoperit și se prăjește, nesupravegheat, timp de 1 oră. Scoateți cu grijă curcanul din cuptor (închideți ușa cuptorului), urmărind aburul.
Ungeți curcanul cu unt sau sucurile acestuia. Întoarceți-vă rapid la cuptor și reduceți focul la 400 de grade F. prăjiți încă 30 de minute, verificând ocazional sucurile de tigaie. Acoperiți cu folie dacă sânul este prea maro. Gatiti inca 30 de minute, adaugand stoc daca sucurile de tigaie se evapora.
Curcanul se face atunci când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 170 de litri F și sucurile se limpezesc.
Lăsați să se odihnească 10 minute (temperatura ar trebui să crească cu 10 grade în 10 minute).
Scoateți curcanul pe o scândură sau platou pentru sculptură. Sculpta. Aruncați ceapa și usturoiul din interiorul curcanului. Curcanul poate fi făcut cu o zi înainte și refrigerat înainte de reîncălzire, sculptat sau poate fi sculptat la 10 minute după odihnă.
Dacă decideți să prăjiți și să sculptați curcanul din timp sau dacă doriți să înghețați o porție de curcan pentru o altă ocazie, așezați curcanul sculptat într-un vas de copt puțin adânc, acoperiți-l cu bulion, apoi înfășurați cu folie sau așezați vasul într-o pungă de plastic; la frigider până la 2 zile sau congelați până la 1 lună. Când sunteți gata să serviți, dezghețați, dacă este necesar, la frigider până la 2 zile sau congelați până la 1 lună. Când sunteți gata să serviți, dezghețați, dacă este necesar, la frigider, apoi coaceți într-un cuptor 350 F. pentru 30 până la 45 sau până când este încălzit complet (sau încălzit în cuptorul cu microunde).
În timp ce curcanul se odihnește, puneți tigaia la foc mediu-mare. Pielea, grăsimea și sucurile ar trebui să fie un bronz întunecat frumos, nu Negru.
Îndepărtați toată grăsimea, cu excepția a 1/2 cană. Păstrați cât mai multe sucuri posibil.
Bateți făina în grăsime și gătiți, amestecând, până când făina devine maro deschis.
Se amestecă restul bulionului și se fierbe până devine gros și aromat, amestecând ocazional. Tulpina dacă cocoloase sau orice parte este ars.
Adăugați apă sau bulion conservat sau stoc dacă se dorește un sos mai subțire.
Adăugați câtă cremă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Retipărit cu permisiunea lui Nathalie Dupree ' s Comfortable Entertainment de Nathalie Dupree. 1998 Viking