Curcan și legume la grătar cu aragaz lent
Curcanul și legumele la grătar cu aragaz lent este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 698 calorii, 59G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, morcovi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan și legume Asiatice cu aragaz lent, Coaste La Grătar Cu Aragaz Lent, și Coaste La Grătar Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În castron mediu, amestecați sosul de grătar și apa.
Puneți curcan, cartofi și morcovi în aragaz lent de 4 până la 6 litri.
Se toarnă amestecul de sos deasupra.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Cu lingura cu fante, scoateți curcanul și legumele din aragazul lent; așezați pe platoul de servire.
Scoateți și aruncați oasele; tăiați curcanul în bucăți de servire.
Stropiți sucuri de gătit peste curcan și legume.