Curcan și legume cu aragaz lent

Curcan și legume cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul și legumele cu aragaz lent. O porție conține 436 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare și piper măcinat, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Curcan și legume Asiatice cu aragaz lent, Curcan și legume la grătar cu aragaz lent, și Pui și legume – aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Presărați cuburile coapsei de curcan cu sare și piper negru și puneți-le într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Turnați roșiile tăiate cubulețe peste curcan și urmați cu inimile de anghinare într-un strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați păstârnacul, morcovii pentru copii, dovlecelul galben și ardeiul gras verde în aragaz și turnați bulionul de pui pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
4
Așezați cuburile de bulion în bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se toarnă fasolea garbanzo în ultima oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
6
Garnisiți cu mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista