Curcan și legume cu aragaz lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul și legumele cu aragaz lent. O porție conține 436 calorii, 35g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ardei gras, sare și piper măcinat, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Curcan și legume Asiatice cu aragaz lent, Curcan și legume la grătar cu aragaz lent, și Pui și legume – aragaz lent.
Instrucțiuni
Presărați cuburile coapsei de curcan cu sare și piper negru și puneți-le într-un aragaz lent.
Turnați roșiile tăiate cubulețe peste curcan și urmați cu inimile de anghinare într-un strat.
Așezați păstârnacul, morcovii pentru copii, dovlecelul galben și ardeiul gras verde în aragaz și turnați bulionul de pui pentru a acoperi.
Așezați cuburile de bulion în bulion. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Se toarnă fasolea garbanzo în ultima oră.
Garnisiți cu mărar proaspăt.