Curcanul umplut fiert cu sos Madeira este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 59G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 492 calorii. Pentru 3,51 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 5 minute. Dacă aveți sercial madeira, sare și piper, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Friptură De Curcan Cu Sos De Madeira, Roast Prime Rib cu sos Madeira și sos de hrean, și Pulpe de pui umplute fierte în sos de roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Faceți umplutura: într-un robot de bucătărie amestecați carnea de porc și grăsimea. Cu motorul pornit, adăugați ouăle, câte 1 și combinați bine. Cu motorul încă în funcțiune, adăugați smântâna grea într-un flux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați amestecul într-un castron mare și adăugați ingredientele rămase. Se răcește, acoperit, timp de cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătirea pieptului de curcan: cu un cuțit ascuțit de dezosare, îndepărtați jumătățile de piept de curcan începând de la osul sânului și tăind de-a lungul cutiei toracice, folosind mișcări lungi și rapide, trăgând carnea departe de os în timp ce mergeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Scoateți și rezervați fileurile (filetele) de pe partea inferioară a sânului.
5
Îndepărtați și aruncați orice tendon, tendon sau piele argintie. Rezervă
6
Pe o grosime dublă de pânză de brânză, aranjați pielea pieptului de curcan cu fața în jos, cu o parte lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
7
Presărați-l cu jumătate de cimbru și sare și piper, după gust. Neteziți 1/4 (aproximativ 1 cană) umplutura peste pieptul de curcan, lăsând o margine de 1 inch. Acoperiți umplutura cu un strat de șuncă. Acoperiți șunca cu o altă ceașcă de umplutură. Înjumătățiți unul dintre fileuri și înfășurați fiecare jumătate cu o bucată de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, Optional
8
Așezați fileurile înfășurate una lângă alta, cu capetele atingând, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Începând cu partea lungă a sânului cel mai apropiat de tine, rostogolește-l cu grijă departe de tine într-un cilindru. Îndoiți pânza de brânză pentru a o închide și răsuciți capetele, menținând forma cilindrului. Legați bine capetele cu sfoară. Repetați cu sânul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Uscați rulourile de curcan (balontine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Într-o tigaie, încălziți untul și uleiul la foc moderat până când sunt fierbinți și în ea rumeniți curcanul, în pânză de brânză, aproximativ 2 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Apa Suplimentara
13
Adăugați 6 căni stoc și buchet garni în tigaia de prăjire,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
14
Fierbeți curcanul, acoperit strâns cu folie, în mijlocul cuptorului, ungând ocazional timp de 1 1/2 ore sau până când temperatura internă este de 165 grade F și sucurile sale curg limpede atunci când sânul este înțepat cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
15
Curcanul poate fi făcut cu 1 zi înainte până în acest moment și păstrat la frigider, acoperit, în lichidul de gătit. Pentru a reîncălzi, aduceți la fierbere la foc moderat, Ungeți și încălziți, acoperit, într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., ungând frecvent, timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Transferați curcanul într-un raft pentru a se răci. Desfă-l. Îndepărtați lichidul de fierbere și strecurați-l într-o cratiță. Într-un castron mic, combinați săgeata, Madeira și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arorut
Madeira
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
17
Aduceți lichidul strecurat la fierbere și amestecați amestecul de săgeată. Gatiti amestecul la foc moderat pana se ingroasa usor. Păstrați sosul cald, acoperit cu o rundă untă de hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arorut
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
18
Transferați curcanul pe o placă de sculptură și tăiați jumătate din el în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
19
Transferați feliile și curcanul rămas într-un platou și serviți cald cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt