Curcan umplut cu sos Mojo
Curcanul umplut cu sos Mojo ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară pe care ați căutat-o. Pentru 4,16 USD per porție, primești o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 17 g de grăsimi și un total de 424 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piept de curcan, ulei de măsline, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 62%. Rețete similare includ Mojo Picón - Sos roșu picant pentru cartofi Mojo, Mojo Picón - Sos roșu picant pentru cartofi Mojo și Tacos Mojo Turkey.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați primele șase ingrediente. Se sfărâmă cârnații peste amestec și se amestecă bine.
Cu pielea în jos, bate pieptul de curcan cu un ciocan de carne la 1/2 inch. grosime.
Se presară cu sare și piper.
Întindeți amestecul de cârnați peste curcan până la 1 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; cravată la 1-1/2-in. la 2-in. intervale cu sfoară de bucătărie.
Puneți într-un recipient de 5 litri. aragaz lent oval.
Într-un blender, combinați primele nouă ingrediente pentru sos; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un flux constant.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5 ore sau până când un termometru introdus în centru arată 165°.
Scoateți din aragazul lent; acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Aruncă șirul.
Între timp, degresați grăsimea din sucurile de gătit; transferați sucurile într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.