Curcanul sărat și la grătar este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10 și costă 1,49 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 287 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, cimbru, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Curcan Întreg Sărat, Curcan Sărat, și Curcanul sărat al lui Bridget.
Instrucțiuni
1
În oala mare grea la foc mare, aduceți 2 galoane de apă la fiert. Se amestecă sarea și zahărul până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se adaugă morcovi, ceapă, țelină, praz, foi de dafin, boabe de piper, semințe de coriandru, fulgi de ardei roșu, semințe de fenicul, anason stelat, cimbru, salvie și pătrunjel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe întregi De Coriandru
Semințe De Fenicul
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Anason Stelat
Morcov
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Praz
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Line cooler mare cu mare sac de gunoi grele. Se strecoară saramura în răcitor, aruncând solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
4
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
5
Transferați, pieptul în sus, la răcitor. Dacă este necesar, așezați o farfurie mare deasupra pentru a menține curcanul scufundat în lichid. Legați bine sacul, apoi închideți răcitorul și transferați-l în loc răcoros. Lăsați curcanul să se saramureze timp de 12 ore, întorcându-se o dată la jumătatea drumului. Folosind termometrul cu sondă, verificați temperatura lichidului la fiecare 3 ore și, dacă este necesar, adăugați pachete de congelator închise în pungi de plastic resigilabile pentru a menține temperatura la sau sub 40 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Termometru De Bucătărie
6
Tapetați foaia de copt mare, cu margini, cu prosoape de hârtie și blatul cu grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Prosoape De Hârtie
Suport De Sârmă
7
Scoateți curcanul din saramură și transferați-l, cu pieptul în sus, în raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Saramură
8
Lăsați să stea 30 de minute pentru a se scurge complet, apoi uscați.
9
Transferați în tigaia de prăjire. Puneți vârfurile aripilor sub sân și legați betisoarele lejer împreună cu sfoara de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Tigaie De Prăjire
10
Așezați untul în tigaie lângă curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Dacă utilizați grătar pe gaz, deschideți hota, aprindeți toate arzătoarele și puneți-le la înălțime. Închideți capota și preîncălziți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
12
Dacă utilizați grătar cu cărbune, deschideți orificiile de fund și capac și cărbune ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
Lăsați cărbunii să ardă până când sunt complet acoperiți cu cenușă cenușie, aproximativ 25 de minute, apoi aranjați în jurul perimetrului grătarului pentru a forma cerc.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
14
Transferați tigaia de prăjire pe grătar și acoperiți grătarul. Dacă utilizați grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la minim. În timpul gătirii, reglați arzătoarele pentru a menține temperatura la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Fulgi De Legume
15
Dacă utilizați grătar de cărbune, dacă este necesar, reduceți temperatura Prin închiderea parțială a orificiilor de ventilație (nu închideți complet). Mențineți temperatura adăugând 60 de cărbuni noi, prelit în starterul coșului de fum până când este complet acoperit cu cenușă cenușie, la fiecare oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
16
Gatiti curcanul, ungand la fiecare 15 minute cu sucuri de tigaie (tilt pan pentru a lasa sucurile sa se scurga din cavitate) si tigaie rotativa 180 euro la fiecare ora, pana cand termometrul cu citire instantanee introdus in cea mai groasa parte a coapsei (nu atingeti osul) Inregistreaza 170 euro F, aproximativ 1 1/2 ore. (Timpul poate fi mai lung pe vreme rece. Evitați deschiderea capacului adesea din cauza pierderilor rapide de căldură.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Os
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
17
Transferați curcanul pe platou, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.