Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de curcan sălbatic cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 645 calorii, 69G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați stocul de curcan, sfărâmat grosolan pâine albastră de porumb, curcan - 8 până la 0 kilograme și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți, Curcan glazurat cu arțar-slănină cu umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb &, și Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și fierbeți creveții la foc mediu până când sunt fierți, aproximativ 1 minut.
Se lasă să se răcească, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mare, topiți untul și sotați-l pe ceapă, țelină, morcov, serranos, usturoi și chayote la foc mare timp de 2 până la 3 minute. Deglazați legumele cu bourbon și continuați să gătiți la foc mare timp de 1 minut sau până când lichidul se evaporă.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cimbru, salvie, coriandru, creveți și bețișoare de porumb albastru sfărâmate. Se umezește cu bulionul și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a combina.
Spălați bine curcanul și condimentați cavitatea cu sare și piper. Umpleți curcanul și ferma cu un ac și o sfoară. Frecați curcanul generos cu untul înmuiat și condimentați exteriorul curcanului cu mai multă sare și piper.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie, acoperiți bine cu folie și prăjiți la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore. Ungeți bine cu unt periodic
Scoateți folia în ultima oră de gătit pentru a permite curcanului să se rumenească. Când ați terminat, transferați curcanul într-un platou și lăsați-l să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de a sculpta.
Scoateți sfoara și serviți curcanul cu umplutura și un sos făcut din măruntaie.
Retipărit cu permisiunea New Texas Cuisine de Stephan Pyles. 1993 Doubleday