Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți

Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de curcan sălbatic cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 645 calorii, 69G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 10. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați stocul de curcan, sfărâmat grosolan pâine albastră de porumb, curcan - 8 până la 0 kilograme și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt pecan glazura ca desert. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Curcan sălbatic prăjit cu umplutură albastră de pâine de porumb-creveți, Curcan glazurat cu arțar-slănină cu umplutură de orez sălbatic și pâine de porumb &, și Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Pentru a face umplutura, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie și fierbeți creveții la foc mediu până când sunt fierți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se lasă să se răcească, se taie cubulețe și se lasă deoparte.
4
Într-o tigaie mare, topiți untul și sotați-l pe ceapă, țelină, morcov, serranos, usturoi și chayote la foc mare timp de 2 până la 3 minute. Deglazați legumele cu bourbon și continuați să gătiți la foc mare timp de 1 minut sau până când lichidul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
ChayoteChayote
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cimbru, salvie, coriandru, creveți și bețișoare de porumb albastru sfărâmate. Se umezește cu bulionul și se condimentează cu sare. Se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Spălați bine curcanul și condimentați cavitatea cu sare și piper. Umpleți curcanul și ferma cu un ac și o sfoară. Frecați curcanul generos cu untul înmuiat și condimentați exteriorul curcanului cu mai multă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie, acoperiți bine cu folie și prăjiți la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore. Ungeți bine cu unt periodic
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți folia în ultima oră de gătit pentru a permite curcanului să se rumenească. Când ați terminat, transferați curcanul într-un platou și lăsați-l să se odihnească timp de 10 până la 15 minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Scoateți sfoara și serviți curcanul cu umplutura și un sos făcut din măruntaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Retipărit cu permisiunea New Texas Cuisine de Stephan Pyles. 1993 Doubleday
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate41
Revista