Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan

Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 753 calorii, 97G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 12. Dacă aveți unt, curcan 1 oră, stoc de curcan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Curcan simplu prăjit cu sos bogat de curcan, Sos Bogat De Curcan, și Sos de curcan bogat și mătăsos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția cea mai de jos și preîncălziți cuptorul la 450 buc.F. Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l.
Presărați cavitățile de curcan și pielea cu sare și piper. Îndoiți pielea gâtului sub corp și fixați-o cu frigarui metalice, apoi legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Puneți curcanul pe raft în tigaie.
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți fără a unge, rotind tigaia la jumătatea prăjirii, până când termometrul este introdus în partea cărnoasă a coapselor (testați ambele coapse; nu atingeți oasele) înregistrează 170 F, 2 1/4 până la 2 3/4 ore.
Înclinați cu grijă curcanul, astfel încât orice sucuri din interiorul cavității mari să intre în tigaie, apoi transferați curcanul într-un platou, rezervând sucuri în tigaie.
Lăsați curcanul să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii coapsei va crește la 180 F).
Turnați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine în ceașcă de măsurare (nu curățați tigaia de prăjire), apoi îndepărtați și aruncați grăsimea. (Dacă utilizați un separator de grăsime, turnați sucurile de tigaie prin sită în separator și lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf, 1 până la 2 minute. Turnați cu grijă sucurile de tigaie din separator în măsură, aruncând grăsimea.)
Se întinde tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi se adaugă apa rămasă din cană și se degajează tigaia de prăjire fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Se toarnă prin sită în ceașcă de măsurare care conține sucuri de tigaie.
Adăugați suficient stoc de curcan la sucurile de tigaie pentru a aduce în total 8 căni (dacă stocul este congelat, încălziți pentru a lichefia).
Topiți untul într-o oală grea de 4 litri și amestecați făina. Gatiti roux la foc moderat, batand, 5 minute.
Adăugați amestecul de stoc într-un flux, șoptind constant pentru a preveni cocoloașele, apoi aduceți la fierbere, șoptind ocazional. Se amestecă orice suc de curcan acumulat pe platou și se fierbe 5 minute. Condimentați sosul cu sare și piper, apoi amestecați oțetul de cidru (după gust).