Curcan Prăjit Uscat-Frecați Cu Sos
Curcanul prăjit uscat cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 777 calorii, 101G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere granny smith, garnituri: frunze de collard, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Sos De Curcan Prăjit, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 3 ingrediente.
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Slăbiți și ridicați pielea din pieptul de curcan cu degetele fără a detașa complet pielea; frecați amestecul de unt sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea; asigurați pielea la ambele capete folosind murături din lemn pentru a preveni micșorarea pielii.
Se Presara 2 Linguri. Paprika-zahăr brun freca în interiorul cavității.
Așezați merele în interiorul cavității. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie. Frecați 6 Linguri. Paprika-zahăr brun frecați în afara Turciei.
Se toarnă bulionul de pui în tigaie.
Coaceți curcanul la 350, pe cel mai mic raft al cuptorului, 2 până la 2 1/2 ore sau până când pielea este bine rumenită și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 170, ecranând cu folie de aluminiu în ultima oră de gătit pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar. (Nu ungeti.)
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Lăsați curcanul să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Între timp, turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni.
Lăsați să stea 10 minute. Degresați grăsimea de pe suprafața picăturilor. (
Adăugați bulion de pui, dacă este necesar, la 3 căni egale.)
Topiți 3 Linguri. unt la foc mediu într-o cratiță medie.
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până devin aurii.
Bateți în 3 căni de picături și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.