Curcanul prăjit uscat cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 777 calorii, 101G de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere granny smith, garnituri: frunze de collard, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Sos De Curcan Prăjit, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente.
3
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; pat curcan uscat cu prosoape de hârtie. Slăbiți și ridicați pielea din pieptul de curcan cu degetele fără a detașa complet pielea; frecați amestecul de unt sub piele. Înlocuiți cu atenție pielea; asigurați pielea la ambele capete folosind murături din lemn pentru a preveni micșorarea pielii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Curcan
Unt
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Se Presara 2 Linguri. Paprika-zahăr brun freca în interiorul cavității.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Condimente Uscate Freca
5
Așezați merele în interiorul cavității. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară; puneți vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie. Frecați 6 Linguri. Paprika-zahăr brun frecați în afara Turciei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Toată Turcia
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Se toarnă bulionul de pui în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Coaceți curcanul la 350, pe cel mai mic raft al cuptorului, 2 până la 2 1/2 ore sau până când pielea este bine rumenită și un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 170, ecranând cu folie de aluminiu în ultima oră de gătit pentru a preveni rumenirea excesivă, dacă este necesar. (Nu ungeti.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Cuptor
9
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
10
Lăsați curcanul să stea cu 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
11
Între timp, turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă de 4 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Sita
Tigaie
12
Lăsați să stea 10 minute. Degresați grăsimea de pe suprafața picăturilor. (
13
Adăugați bulion de pui, dacă este necesar, la 3 căni egale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
14
Topiți 3 Linguri. unt la foc mediu într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
15
Bateți făina și gătiți, amestecând constant, 3 până la 4 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Bateți în 3 căni de picături și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.