Curcan Prăjit Salvadorian

Curcanul prăjit Salvadorian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 18 porții cu 315 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, măsline, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele crude de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Semințe De Dovleac Fragile ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Munte De Curcan Prăjit La Cald (Sandwich De Curcan Fierbinte), Curcan prăjit și curcan cu șampanie, și Eu Zic Să Mănânci Curcan! Piept De Curcan Prăjit Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai de sus și preîncălziți cuptorul pe setarea broil. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați roșiile și ardeiul gras pe foaia de copt, cu fața tăiată în jos. Se fierbe pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când pielea începe să se înnegrească, aproximativ 5 minute.
Așezați legumele carbonizate într-un castron și sigilați cu folie de plastic la abur până când pielea lor se slăbește. Coborâți raftul cuptorului pentru a găzdui o tigaie și rotiți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Între timp, turnați ulei vegetal într-o tigaie (sau tigaie suficient de mare pentru a se potrivi curcanului) și puneți-l la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați curcanul și căutați pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Odată ce curcanul a fost rumenit, așezați pieptul în sus în tigaia de prăjire și umpleți cu mere și măsline sferturi. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii iute ancho, semințele de dovleac și frunzele de dafin. Gatiti si amestecati pana cand semintele de dovleac incep sa miroasa prajite, aproximativ 5 minute, apoi turnati amestecul intr-un blender.
Odată ce roșiile și ardeii s-au aburit suficient încât pielea s-a slăbit, îndepărtați și aruncați pielea.
Puneți roșiile, ardeii verzi și ceapa în blender cu semințele de dovleac. Amestecați până când aveți un sos gros și neted. Condimentați cu sare și piper după gust, adăugând puțin lichid din măsline, dacă doriți.
Periați sosul pe curcan și puneți-l în cuptorul preîncălzit. Gătiti până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 3 ore, ungând ocazional.