Curcanul prăjit Salvadorian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 18 porții cu 315 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, măsline, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele crude de dovleac, puteți urma acest fel principal cu Semințe De Dovleac Fragile ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Munte De Curcan Prăjit La Cald (Sandwich De Curcan Fierbinte), Curcan prăjit și curcan cu șampanie, și Eu Zic Să Mănânci Curcan! Piept De Curcan Prăjit Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai de sus și preîncălziți cuptorul pe setarea broil. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați roșiile și ardeiul gras pe foaia de copt, cu fața tăiată în jos. Se fierbe pe raftul superior al cuptorului preîncălzit până când pielea începe să se înnegrească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Așezați legumele carbonizate într-un castron și sigilați cu folie de plastic la abur până când pielea lor se slăbește. Coborâți raftul cuptorului pentru a găzdui o tigaie și rotiți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fasole Cannelloni, Scursa
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Între timp, turnați ulei vegetal într-o tigaie (sau tigaie suficient de mare pentru a se potrivi curcanului) și puneți-l la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați curcanul și căutați pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Odată ce curcanul a fost rumenit, așezați pieptul în sus în tigaia de prăjire și umpleți cu mere și măsline sferturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Încălziți o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați ardeii iute ancho, semințele de dovleac și frunzele de dafin. Gatiti si amestecati pana cand semintele de dovleac incep sa miroasa prajite, aproximativ 5 minute, apoi turnati amestecul intr-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac
Ancho Ardei Iute
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Odată ce roșiile și ardeii s-au aburit suficient încât pielea s-a slăbit, îndepărtați și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
8
Puneți roșiile, ardeii verzi și ceapa în blender cu semințele de dovleac. Amestecați până când aveți un sos gros și neted. Condimentați cu sare și piper după gust, adăugând puțin lichid din măsline, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Semințe De Dovleac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Periați sosul pe curcan și puneți-l în cuptorul preîncălzit. Gătiti până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ 3 ore, ungând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch