Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite
Butterflied, uscat saramură prăjită curcan cu prăjită rădăcină legume Panzanellan este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 727 calorii, 95g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 99 de ore și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pui Prăjit Cu Unt Uscat În Saramură, Pui Prăjit Cu Unt Uscat În Saramură, și Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie cu ardei roșu prăjit.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru curcan: cu patru zile înainte de servire, puneți sarea, Salvia, cimbrul, boabele de piper negru și condimentul într-o râșniță de condimente și pulsați până când boabele de piper și condimentul sunt măcinate grosier, 5 până la 6 impulsuri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)
3
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe o tăietură mare, cu coada cea mai apropiată de dvs. Folosiți un cuțit electric sau foarfece de bucătărie grele pentru a tăia o parte a coloanei vertebrale. Întoarceți pasărea și tăiați cealaltă parte a coloanei vertebrale. Rezervați coloana vertebrală pentru stocul de Giblet. Aruncați orice buzunare de grăsime sau excesul de piele găsit în interiorul curcanului. Întoarceți pieptul de curcan în sus și folosiți călcâiul mâinilor pentru a apăsa ambii sâni, până când auziți un sunet de crăpătură și pasărea s-a aplatizat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Frecați sarea condimentată pe ambele părți ale curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Așezați curcanul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament, cu pieptul în sus, cu picioarele care rulează cu partea lungă a tigaiei. A se păstra, neacoperit, la frigider timp de 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți curcanul din frigider și lăsați-l la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Așezați păstârnacul și rutabaga într-o tigaie mare antiaderentă, aruncați cu ulei vegetal și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Păstârnac
Rutabaga
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și un al doilea suficient de jos, astfel încât tigaia să se potrivească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați curcanul direct pe raftul din mijloc al cuptorului cu picioarele perpendiculare pe barele metalice ale raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați tigaia cu păstârnacul și rutabaga pe raftul de sub curcan și prăjiți ambele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac
Rutabaga
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Reduceți căldura la 350 de grade F.
7
Adăugați ceapa roșie la legumele prăjite și amestecați pentru a combina. Continuați să prăjiți atât legumele, cât și curcanul până când un termometru cu sondă introdus în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 155 de grade F, încă 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi