Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite

Curcan prăjit cu unt, uscat, sărat, cu Panzanella de legume rădăcinoase prăjite
Butterflied, uscat saramură prăjită curcan cu prăjită rădăcină legume Panzanellan este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 727 calorii, 95g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunoștinței. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 99 de ore și 5 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Pui Prăjit Cu Unt Uscat În Saramură, Pui Prăjit Cu Unt Uscat În Saramură, și Panzanella de legume rădăcinoase prăjite cu vinetă de rodie cu ardei roșu prăjit.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru curcan: cu patru zile înainte de servire, puneți sarea, Salvia, cimbrul, boabele de piper negru și condimentul într-o râșniță de condimente și pulsați până când boabele de piper și condimentul sunt măcinate grosier, 5 până la 6 impulsuri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
(tub Mare)(tub Mare)
3
Așezați curcanul, cu pieptul în jos, pe o tăietură mare, cu coada cea mai apropiată de dvs. Folosiți un cuțit electric sau foarfece de bucătărie grele pentru a tăia o parte a coloanei vertebrale. Întoarceți pasărea și tăiați cealaltă parte a coloanei vertebrale. Rezervați coloana vertebrală pentru stocul de Giblet. Aruncați orice buzunare de grăsime sau excesul de piele găsit în interiorul curcanului. Întoarceți pieptul de curcan în sus și folosiți călcâiul mâinilor pentru a apăsa ambii sâni, până când auziți un sunet de crăpătură și pasărea s-a aplatizat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4
Frecați sarea condimentată pe ambele părți ale curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Așezați curcanul pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament, cu pieptul în sus, cu picioarele care rulează cu partea lungă a tigaiei. A se păstra, neacoperit, la frigider timp de 4 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Scoateți curcanul din frigider și lăsați-l la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1
Așezați păstârnacul și rutabaga într-o tigaie mare antiaderentă, aruncați cu ulei vegetal și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
PăstârnacPăstârnac
RutabagaRutabaga
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și un al doilea suficient de jos, astfel încât tigaia să se potrivească.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Încălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Așezați curcanul direct pe raftul din mijloc al cuptorului cu picioarele perpendiculare pe barele metalice ale raftului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați tigaia cu păstârnacul și rutabaga pe raftul de sub curcan și prăjiți ambele timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
RutabagaRutabaga
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Reduceți căldura la 350 de grade F.
7
Adăugați ceapa roșie la legumele prăjite și amestecați pentru a combina. Continuați să prăjiți atât legumele, cât și curcanul până când un termometru cu sondă introdus în partea cea mai groasă a sânului înregistrează 155 de grade F, încă 40 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți curcanul din cuptor pe un suport de răcire așezat într-o tigaie pe jumătate de foaie și odihniți-vă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați varza de Bruxelles, cuburile de pâine și usturoiul la legumele prăjite, amestecați pentru a combina și prăjiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
10
Scoateți legumele din cuptor și transferați imediat într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se toarnă oțetul de mere în tigaia caldă de prăjire, se amestecă și se răzuiește orice bucăți rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
12
Se toarnă amestecul de oțet peste salată, se adaugă cimbru și se amestecă pentru a se combina. Condimentează cu sare și piper după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
13
Serviți cald sau la temperatura camerei.
14
Sculptați curcanul cu un cuțit electric și serviți cu panzanella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
DificultateExpert
Gata În99 hrs, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate46
Revista