Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb

Curcan prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu unt de trufe negre și sos de vin alb. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 105g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 900 de calorii. Pentru $2.79 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt de trufe negre, apă, curcan 1 oră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan Prăjit Cu Lămâie-Usturoi Și Sos De Vin Alb, Friptură de curcan cu sos de trufe, și Friptură de curcan cu unt de trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l. Lucrând de la capătul cavității mari, treceți ușor degetele între piele și carne pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Împingeți două treimi din untul de trufe (4 uncii) sub piele, inclusiv coapsele și betisoarele, și masați pielea din exterior pentru a răspândi uniform untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
3
Se amestecă 2 1/2 lingurițe de sare și 1 1/2 lingurițe de piper într-un castron mic și se presară uniform în cavitățile de curcan și pe toată pielea. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi puneți vârfurile aripilor sub sân și legați tobe împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pune curcan pe raft în tigaie și se toarnă în 2 cani de apa. Prăjiți tigaia rotativă la 180 de grade după 1 oră de prăjire și adăugați apă rămasă din cană, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a fiecărei coapse (testați ambele; aproape, dar fără a atinge osul) înregistrează 170 de grade F, 1 3/4 până la 2 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
5
Înclinați cu atenție Turcia, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați curcanul într-un platou și lăsați-l să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii coapsei va crește la 175 până la 180 F). Aruncați șirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
7
Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine în ceașcă de măsurare de 2 litri și îndepărtați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime), rezervând grăsimea. Așezați tigaia peste 2 arzătoare și gătiți șalotele în 1/4 cană de grăsime rezervată la foc mediu, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SitaSita
8
Adăugați vin și fierbeți, amestecând și răzuind bucăți maro, până când amestecul este redus la aproximativ 1 cană, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Adăugați suficient stoc de curcan la sucurile de tigaie rezervate pentru a aduce în total la 4 căni, apoi adăugați la amestecul de vin și aduceți la fierbere. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță grea de 2 până la 3 litri, apăsând și apoi aruncând solidele și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
TigaieTigaie
10
Se amestecă făina cu restul de 2 uncii de unt de trufe pentru a face o pastă, apoi se adaugă în sosul clocotit, amestecând până se îngroașă. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, 3 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
1
* Untul poate fi pus sub piele cu 1 zi înainte; curcan rece, acoperit cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.* Pasta de făină (cu unt de trufe) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate30
Revista