Curcan prăjit cu salvie și usturoi
Sage și usturoi friptură de curcan necesită aproximativ 5 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,22 USD pe porție. Acest fel principal are 472 calorii, 70g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți apă, curcan, frunze de salvie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan prăjit cu salvie și usturoi, Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie, și Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția apei, salvie proaspătă și mere.
Pe raft în tigaie de prăjire superficială, așezați curcanul, pieptul în sus.
Ungeți cu amestec de unt. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Adăugați apă în tigaia de prăjire.
Acoperiți curcanul liber cu folie sau capac de prăjire; prăjiți 3 ore. Descoperiți; prăjiți 45 de minute până la 1 oră și 30 de minute mai mult. Turcia se face atunci când termometrul citește 165 F și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Așezați curcanul pe platoul cald; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.
Lăsați să stea 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
Se ornează cu salvie și mere.