Curcan Prăjit Cu Rozmarin

Curcan Prăjit Cu Rozmarin
Rosemary prăjită curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 524 calorii. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rozmarin, căței de usturoi, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Curcan Prăjit Cu Rozmarin, Curcan prăjit cu saramură uscată de rozmarin, și Curcan prăjit cu bere și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan și aruncați-le. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
2
Slăbiți pielea de pieptul de curcan fără a o desprinde; așezați cu grijă 2 crenguțe de rozmarin sub piele. Puneți deoparte crenguțele de rozmarin rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
RozmarinRozmarin
3
Combinați sarea și următoarele 3 ingrediente; presărați curcanul în interior și în exterior cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SareSare
4
Presărați usturoi și coajă de lămâie în cavitatea curcanului; se umplu cu ceapă și crenguțe de rozmarin rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Toată TurciaToată Turcia
CeapăCeapă
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, într-o tigaie mare de prăjire superficială, înfășurând vârfurile aripilor sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Se toarnă suc de lămâie peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Toată TurciaToată Turcia
7
Se amestecă untul și 1 cană de vin într-un castron mare; adăugați pătrate de pânză de brânză și lăsați să stea până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
BolBol
8
Așezați pânză de brânză peste curcan, acoperind întreaga pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
9
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Adăugați restul de 2 căni de vin și suc de portocale în tigaie; coaceți 3 ore și 30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne introdus în coapsă înregistrează 180, ungând la fiecare 30 de minute cu sucuri de tigaie. Umeziți pânza de brânză cu sucuri de tigaie pentru a o îndepărta ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Lăsați să stea 20 de minute înainte de sculptură.
12
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate22
Revista