Curcan Prăjit Cu Rozmarin

Rozmarin curcan prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 14. O porție conține 566 calorii, 71G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, crengute de rozmarin, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până rozmarin ai putea urma acest curs principal cu Zmeură Brie Desert Pizza cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Curcan Prăjit Cu Rozmarin, Piept De Curcan Cu Rozmarin Prăjit, și Bere și rozmarin curcan prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați sau separați cuișoarele).
Tăiați vârfurile bulbilor de usturoi.
Așezați usturoiul, ceapa și crengutele de rozmarin într-o tigaie de prăjire superficială. Pat curcan uscat. Trageți aripile sub curcan; legați copanele împreună.
Așezați pieptul în sus peste amestecul de ceapă.
Se toarnă vinul în tigaie.
Ungeți curcanul cu ulei și presărați rozmarin, sare și piper.
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore de la 3-1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ore de la 180 de ore, ungându-se ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede. Acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Pentru sos, strecurați picăturile într-un bol mic. Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat picături. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.