Curcan prăjit cu ierburi cu grâu de brânză

Curcan prăjit cu ierburi cu grâu de brânză
Rețeta de curcan prăjită cu ierburi cu grâu de brânză ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită crenguță de rozmarin, grâu de brânză, crenguță de salvie și suc de lămâie. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți frunzele din crenguțele de cimbru pentru a măsura 2 linguri tocate; tulpini de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
3
Scoateți frunzele din crenguța de rozmarin pentru a măsura 2 linguri tocate; rezerva tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
4
Scoateți frunzele din crenguta de salvie pentru a măsura 2 linguri tocate; tulpina de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Combinați cimbru tocat, rozmarin tocat, salvie tocată, usturoi, șalotă și piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
7
Stropiți suc de lămâie peste piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
8
Așezați tulpinile rezervate și jumătățile de lămâie în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
9
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
10
Coaceți la 350 timp de 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
11
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cu 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
13
Se servește cu grâu de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrupeCrupe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista