Curcan prăjit cu ierburi cu grâu de brânză

Rețeta de curcan prăjită cu ierburi cu grâu de brânză ar putea satisface pofta ta sudică în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și primal servește 12 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 70g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă din rețetele mele necesită crenguță de rozmarin, grâu de brânză, crenguță de salvie și suc de lămâie. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Filet de curcan prăjit cu ierburi cu sos de Mango, tei și ghimbir și cartofi dulci prăjiți, Curcan prăjit cu unt de ierburi și șalotă prăjită, și Coaste de miel prăjite Tex-Mex cu crupe de brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți frunzele din crenguțele de cimbru pentru a măsura 2 linguri tocate; tulpini de rezervă.
Scoateți frunzele din crenguța de rozmarin pentru a măsura 2 linguri tocate; rezerva tulpina.
Scoateți frunzele din crenguta de salvie pentru a măsura 2 linguri tocate; tulpina de rezervă.
Combinați cimbru tocat, rozmarin tocat, salvie tocată, usturoi, șalotă și piper într-un castron mic.
Scoateți și aruncați măruntaiele și gâtul din curcan. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de la sân și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați amestecul de plante sub pielea slăbită și presărați în cavitatea corpului.
Stropiți suc de lămâie peste piele.
Așezați tulpinile rezervate și jumătățile de lămâie în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor cu șnur. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate; tuck sub curcan.
Așezați curcanul pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit sau pe un raft așezat într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 350 timp de 3 ore sau până când termometrul înregistrează 18
(Acoperiți curcanul liber cu folie dacă devine prea maro.)
Scoateți curcanul din cuptor. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea cu 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.
Se servește cu grâu de brânză.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.