Curcan prăjit cu citrice cu lămâie un Xixoli

Curcan prăjit cu citrice cu lămâie un Xixoli
Citrus-prăjită curcan cu lamaie un Olixtoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 797 calorii, 101G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați șirul de bucătărie, sucul de lămâie, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Prajit jalape zirconiu Cheddar Turcia burgeri cu BBQ aioli, Anghinare prăjite pentru bebeluși cu aioli de lămâie, și Varză de Bruxelles prăjită la cuptor cu aioli de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați mănușile și gâtul din curcan și clătiți curcanul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Se scurge bine cavitatea; se usuca. Frecați 4 Linguri. Citrus-sare freca în cavitate. Frecați pielea cu frecarea rămasă. Acoperiți și răciți 18 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Clătiți curcanul; scurgeți bine cavitatea și uscați-o. Aruncați împreună lămâi, următoarele 6 Ingrediente, 1/4 cană ulei de măsline, 3 lingurițe. suc de lămâie și 1 linguriță. sare într-un castron mare; amestec lingură în cavitatea de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Legați capetele picioarelor împreună cu șirul de bucătărie; puneți vârfurile aripilor sub.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport de prăjire ușor uns într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Bateti impreuna sucul de portocale si restul de 3 linguri. suc de lămâie și 1/2 linguriță. sare într-un castron; se amestecă treptat în restul de 1/4 cană de ulei până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Ungeți jumătate din amestecul de suc de portocale peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
9
Coaceți la 350 pe cel mai mic raft de cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Periați amestecul rămas de suc de portocale peste curcan și coaceți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Se toarnă 1 cană bulion în tigaie; coaceți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se toarnă restul de 1 cană bulion în tigaie; coaceți încă 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune a coapsei înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Scoateți din cuptor, rezervând sucuri de tigaie. Acoperiți ușor cu folie; lăsați să stea 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Transferați într-un platou; serviți cu sucuri de tigaie și Aoli de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate50
Revista