Curcan prăjit cu cimbru cu sos de afine

Curcan prăjit cu cimbru cu sos de afine
Curcan prăjit cu cimbru cu sos de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 635 calorii, 73G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați afine, unt, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fenicul și chimen - piept de curcan prăjit cu sos de cimbru, Curcan prăjit cu ierburi cu sos de afine, și Curcan prăjit cu ierburi și sos cu sos de afine citrice.

Instrucțiuni

1
Faceți curcan: într-un castron mic, combinați untul, cimbru, pătrunjel, 3/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scoateți gâtul și măruntaiele din curcan; aruncați. Clătiți curcanul în interior și în exterior cu apă rece și uscați-l. Se condimentează cavitatea cu sare și piper. Înjumătățiți 1 ceapă și puneți-o în cavitate împreună cu jumătățile de lămâie și crenguțele de cimbru. Începând de la capătul gâtului, glisați cu atenție degetele între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea. Rezervați 1 Lingură. amestec de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
LămâieLămâie
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
3
Întindeți jumătate din amestecul de unt rămas peste carnea de sân sub piele. Puneți aripile sub; legați picioarele împreună cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aripi De PuiAripi De Pui
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Preîncălziți cuptorul la 177°. feliați ceapa rămasă și presărați pe fundul tăvii mari de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
5
Așezați raftul deasupra.
6
Așezați curcanul pe raft, pieptul în sus și întindeți a doua jumătate a amestecului de unt peste tot. Acoperiți curcanul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se toarnă bulion în partea de jos a tigaie. Prăjiți curcanul timp de 30 de minute. Îndepărtați cu grijă folia și ungeți pasărea peste tot. Înlocuiți folia și continuați prăjirea timp de 1 1/2 ore, ungând la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Scoateți folia din curcan și continuați prăjirea, ungând la fiecare 20 de minute, până când curcanul devine maro auriu și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 82°, aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult. În timpul bastingului final, periați restul de 1 lingură. amestec de unt peste sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți curcanul într-un platou, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Faceți sos: într-o cratiță la foc mic, gătiți afine și zahăr, amestecând, până când zahărul s-a dizolvat și fructele de pădure au izbucnit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Fructe De PadureFructe De Padure
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se transferă într-un blender și se face piure până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Scoateți ceapa din tigaie cu o lingură cu fante și turnați sucuri într-un castron. Îndepărtați lichidul gras de sus, rezervând 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
13
Adăugați suficient bulion la sucurile de tigaie pentru a face 5 căni lichide. Întoarceți lichidul gras rezervat în tigaia de prăjire, adăugați unt și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Presărați făină deasupra și gătiți pe aragaz peste 2 arzătoare setate la foc mediu, amestecând, timp de 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
SobaSoba
15
Se toarnă amestecuri de bulion și afine și se fierbe, amestecând constant. Reduceți căldura; se fierbe timp de 15 minute. Se strecoară în cratiță și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AfineAfine
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Sculptați curcanul și așezați-l pe un platou. Treceți sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții14
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista