Curcan Prăjit Clasic

Curcanul clasic prăjit este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 95g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 638 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Un amestec de morcov, apă, curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Umplutură clasică de curcan (folosiți pentru a umple un curcan), Clasic Turcia în 5, și Curcan Clasic Umplut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Puneți curcanul pe un raft într-o tigaie mare de prăjire și împrăștiați inima de curcan, pipota și gâtul, țelina feliată, morcovul, ceapa și usturoiul și crenguțele de ierburi de jur împrejur. Condimentează curcanul cu sare și piper.
Adăugați 2 căni de apă în tigaie și prăjiți curcanul timp de 1 oră și 15 minute.
Adăugați restul de 2 căni de apă în tigaia de prăjire. Acoperiți curcanul cu folie și prăjiți-l timp de aproximativ 1 oră și 15 minute mai mult sau până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei interioare înregistrează 17
Transferați curcanul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 30 de minute. Strecurați sucurile de tigaie într-o ceașcă mare de măsurare rezistentă la căldură, apăsând pe solide. Degresați grăsimea.
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță medie.
Adăugați 4 căni din bulionul de curcan și fierbeți până se reduce la 5 căni, aproximativ 5 minute. Într-un castron, bateți făina cu restul de 1/2 cană de stoc, apoi bateți amestecul în stoc. Se fierbe, șoptind, până când sosul se îngroașă. Sculptați curcanul și serviți cu sosul.