Curcan Perfect Prăjit
Friptura perfectă de curcan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 747 calorii, 105g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $2.04 pe portie. 147 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, cimbru, lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Încercați Curcan Perfect Prăjit, Curcan Perfect Prăjit, și Curcan Perfect Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți măruntaiele din curcan și spălați curcanul în interior și în exterior.
Îndepărtați excesul de grăsime și resturile de pene și uscați exteriorul.
Așezați curcanul într-o tigaie mare. Sare și piperează din belșug interiorul cavității curcanului. Umpleți cavitatea cu cimbru, lămâie, ceapă, sferturi și usturoi.
Ungeți exteriorul curcanului cu untul și presărați sare și piper. Legați picioarele împreună cu sfoară și puneți vârfurile aripilor sub corpul curcanului.
Prăjiți curcanul timp de 2 1/2 ore, ungând din când în când cu sucuri de tigaie, până când sucurile curg limpede când tăiați între picior și coapsă.
Scoateți curcanul pe o tăietură și acoperiți-l cu folie; lăsați-l să se odihnească 20 de minute. Feliați curcanul și serviți fierbinte.