Curcan Glazurat Cu Mandarină

Curcan Glazurat Cu Mandarină
Curcanul glazurat cu mandarină necesită aproximativ 4 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 567 calorii, 70g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 14. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, ulei de canolan, suc de mandarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Mandarină Glazurat, Tort De Mămăligă Glazurat Cu Mandarină, și Curcan prăjit cu glazură de mandarină.

Instrucțiuni

1
Scoateți măruntaiele din curcan; acoperiți și refrigerați pentru sos. Pat curcan uscat; așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire. Frecați untul înmuiat peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
SosSos
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
2
Într-o cratiță mare, topiți untul cubat; se amestecă uleiul. Saturați un 17-in cu patru straturi. pătrat de pânză de brânză în amestec de unt; drapați peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați suc de mandarină în amestecul de unt rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
UntUnt
4
Coaceți curcanul, neacoperit, la 325 km., timp de 3 ore; ungeți cu amestec de suc de mandarină la fiecare 30 de minute, păstrând în permanență pânza de brânză umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
CuptorCuptor
5
Scoateți și aruncați pânza de brânză.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6
Coaceți curcanul cu 45 de minute până la 1-1 / 4 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 de ani, ungând ocazional cu picături de tigaie. Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Scoateți curcanul într-un platou de servire; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
8
Se toarnă picături și bucăți maro slăbite într-o ceașcă de măsurare. Grăsime degresată, rezervând 1/3 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
9
Adăugați suficient bulion la picăturile rămase pentru a măsura 4 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Pentru sos, tocați măruntaiele rezervate. Într-o cratiță mare, sotati măruntaiele în grăsime rezervată până se rumenesc. Se amestecă făina până se omogenizează; se amestecă treptat amestecul de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Serviți cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții14
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista