Curcanul glazurat cu arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 891 calorii, 105g de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, salvie, legume prăjite cu cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Curcan glazurat cu arțar, Curcan glazurat cu arțar, și Curcan glazurat cu arțar.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F. Într-un castron mic, combinați siropul de arțar și sucul de portocale pentru a face o glazură; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Sirop De Arțar
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Așezați curcanul într-o tigaie mare de metal, cu pieptul în jos. Frecați curcanul cu jumătate de ulei și presărați cu jumătate de sare și piper. Întoarceți curcanul și separați cu grijă pielea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Toată Turcia
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Combinați cimbru, salvie și unt și întindeți-l sub piele. Legați picioarele împreună cu sfoară de gătit. Frecați suprafața curcanului cu uleiul rămas și presărați cu sarea și piperul rămas. (Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu până la 1 zi înainte; acoperiți și păstrați la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Toată Turcia
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
4
Puneți curcanul și umplutura de smochine de castan în cuptor. După 30 de minute, turnați glazura portocaliu-arțar peste curcan și acoperiți ușor cu folie de aluminiu. Continuați prăjirea, ungând cu picăturile de tigaie la fiecare 30 de minute. Prăjiți curcanul timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când un termometru introdus în coapsă înregistrează 165 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Umplutură
Portocaliu
Toată Turcia
Dressing Japonez De Susan Preparat
Sirop De Arțar
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
5
Scoateți umplutura după 1 oră și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
6
Puneți legumele prăjite cu cidru la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți curcanul din tigaia de prăjire și lăsați să se odihnească, acoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
8
Se toarnă excesul de grăsime din tigaie, se adaugă vermutul și se gătește la foc mediu pe plită până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
9
Adăugați bulionul de pui și fierbeți până se îngroașă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
10
Sculptați curcanul, serviți și treceți sosul de tigaie.