Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb
Fig-glazurate friptură de curcan cu Cornbread umplutura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 764 calorii, 66g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți unt, ouă, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de curcan sălbatic cu Cornbread Albastru-umplutura de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați smochinele, mierea și sucul de lămâie într-un castron mare; adăugați 3 căni de apă caldă. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când smochinele sunt fragede și moi, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă lichidul într-un bol separat; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se adaugă ceapa și rozmarinul și se sotează ușor până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se adaugă cârnații și se sotează până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Răzuiește amestecul de cârnați în bol cu smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați bucățile de pâine de porumb și condimentați bine cu sare și piper. Dă-i o aruncare bună până când este bine combinat. Într-un castron separat, bateți ouăle, smântâna grea și 1/2 cană; se toarnă peste amestecul de cârnați de porumb și se amestecă pentru a se combina, adăugând până la 1/2 cană mai mult stoc dacă amestecul este uscat. Puneți deoparte în timp ce lucrați la curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți bine curcanul în interior și în exterior cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și masați untul înmuiat cu 1 băț pe carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Umpleți pasărea cu umplutura de porumb. Traversați picioarele unul peste celălalt și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
7
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare și puneți-l în cuptor. Prăjiți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Între timp, faceți glazura: aduceți lichidul de smochin rezervat la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți până se reduce la jumătate, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
9
Adăugați oțetul balsamic și gătiți până la sirop, încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
10
Tăiați restul de unt și amestecați-l în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
11
După ce curcanul s-a prăjit 2 ore, ungeți-l cu glazura de smochine și continuați să prăjiți până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F, 30 de minute până la 1 oră mai mult. (Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
12
Transferați curcanul pe un platou sau pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească până la 30 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Garnisiți cu crengute de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.