Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb
Fig-glazurate friptură de curcan cu Cornbread umplutura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 764 calorii, 66g de proteine, și 33g de grăsime. Dacă aveți unt, ouă, smochine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de curcan sălbatic cu Cornbread Albastru-umplutura de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați smochinele, mierea și sucul de lămâie într-un castron mare; adăugați 3 căni de apă caldă. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte până când smochinele sunt fragede și moi, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă lichidul într-un bol separat; deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă ceapa și rozmarinul și se sotează ușor până la translucid, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se adaugă cârnații și se sotează până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Răzuiește amestecul de cârnați în bol cu smochinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați bucățile de pâine de porumb și condimentați bine cu sare și piper. Dă-i o aruncare bună până când este bine combinat. Într-un castron separat, bateți ouăle, smântâna grea și 1/2 cană; se toarnă peste amestecul de cârnați de porumb și se amestecă pentru a se combina, adăugând până la 1/2 cană mai mult stoc dacă amestecul este uscat. Puneți deoparte în timp ce lucrați la curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți bine curcanul în interior și în exterior cu apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și masați untul înmuiat cu 1 băț pe carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Umpleți pasărea cu umplutura de porumb. Traversați picioarele unul peste celălalt și legați-le cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare și puneți-l în cuptor. Prăjiți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Între timp, faceți glazura: aduceți lichidul de smochin rezervat la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți până se reduce la jumătate, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Adăugați oțetul balsamic și gătiți până la sirop, încă 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
10
Tăiați restul de unt și amestecați-l în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
După ce curcanul s-a prăjit 2 ore, ungeți-l cu glazura de smochine și continuați să prăjiți până când un termometru introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F, 30 de minute până la 1 oră mai mult. (Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
12
Transferați curcanul pe un platou sau pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească până la 30 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Garnisiți cu crengute de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.