Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb
Fig-glazurate friptură de curcan cu Cornbread umplutura ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. O porție conține 825 calorii, 66g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Curcan fript glazurat cu smochine cu umplutură de pâine de porumb, Curcan prăjit parfumat cu ierburi cu umplutură de pâine de porumb, și Friptură de curcan sălbatic cu Cornbread Albastru-umplutura de creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin rehidratarea smochinelor. Într-un bol mare de amestecare combinați smochinele, mierea, sucul de lămâie; acoperiți cu apa caldă. Se acoperă cu folie de plastic și se lasă deoparte timp de 20 până la 25 de minute până când smochinele sunt fragede și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Se toarnă lichidul și se rezervă pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
4
Între timp, încălziți puțin ulei de măsline extravirgin la foc mediu și sotati ușor ceapa cu rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați cârnații italieni dulci și continuați să sotati până se rumenesc, 10 până la 12 minute. Când ați terminat, răzuiți totul în castron cu smochinele,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce Italiană Cârnați
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați bucățile de pâine de porumb și condimentați bine cu sare și piper. Dă-i o aruncare bună până când este bine combinat. Într-un castron separat, bateți împreună ouăle, smântâna și 1/2 cană și turnați-o peste pâinea de porumb. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați până la 1/2 cană mai mult stoc dacă umplutura este uscată. ) Amestecați umplutura împreună și lăsați-o deoparte în timp ce lucrați la curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți bine pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o cu prosoape de hârtie. Folosind degetele, ridicați ușor pielea de pe pieptul de curcan și folosind 1 băț de unt, masați-o pe carnea de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Presărați cavitatea și pielea din belșug cu sare și piper. Umpleți pasărea cu umplutura de pâine de porumb și legați-o (sau pur și simplu traversați picioarele unul peste celălalt și legați-o cu o bucată de sfoară de bucătărie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread Umplutura
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
10
Puneți curcanul pe un suport într-o tigaie mare și puneți-l în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Într-o cratiță mică setați lichidul de smochine la foc mediu și aduceți la foc mic pentru a reduce, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Adăugați oțetul balsamic; fierbeți, gătiți până la sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
13
Tăiați restul de unt și amestecați-l în amestecul balsamic. Folosiți glazura pentru a unge curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Prăjiți curcanul timp de 2 ore. Cu aproximativ 20 de minute înainte ca curcanul să fie terminat, ungeți curcanul cu glazura de smochine, acoperindu-l bine. Continuați să gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 170 de grade F. sucurile coapsei se vor limpezi atunci când sunt înțepate cu un cuțit, aproximativ 3 ore în total (15 minute pe kilogram). Dacă picioarele sau pieptul se rumenesc prea repede în timpul prăjirii, acoperiți-le cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați
15
Transferați curcanul pe o placă de tăiere, acoperită slab cu folie pentru a vă odihni până la 30 de minute înainte de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.