Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana

Curcan de Ziua Recunostintei cu umplutura de carne Italiana
Ziua Recunostintei curcan cu umplutura de carne italiană necesită aproximativ 6 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 548 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă de la Toateretete are 17 fani. Un amestec de parmezan proaspăt, ciuperci, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 85%. Încercați La Fel Ca Pâinea De Carne De Curcan De Ziua Recunoștinței, Slăbiți-Yer-Centura Ziua Recunostintei Curcan Umplutura, și Day-After Thanksgiving umplutura și curcan mic dejun Caserola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie și gătiți și amestecați carnea până se rumenesc și se sfărâmă, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți grăsimea.
4
Așezați carnea de vită măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Rupeți pâinea în bucăți aspre și puneți-o într-un castron; înmuiați pâinea în apă până când este umezită și stoarceți apa din pâine. Zdrobiți pâinea umedă în castron cu carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PâinePâine
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă ceapa, țelina, ciupercile, 4 căței de usturoi, pătrunjelul cu frunze plate, parmezanul și oul până se combină bine. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
ParmezanParmezan
CiuperciCiuperci
țelinățelină
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
OuăOuă
7
Clătiți curcanul și uscați-l cu prosoape de hârtie. Umpleți ușor curcanul cu amestecul de carne de vită măcinată și puneți-l într-o tigaie cu un capac. Frecați curcanul cu ulei de măsline, strecurați lămâile peste curcan și presărați încă 2 căței de usturoi, praful de usturoi și mai multă sare și piper negru peste pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
Toată TurciaToată Turcia
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Prăjiți curcanul descoperit în cuptorul preîncălzit până când pielea este rumenită, aproximativ 45 de minute. Reduceți căldura la 350 grade C (175 grade C) și acoperiți curcanul cu capacul. Continuați prăjirea până când sucurile se limpezesc și un termometru de carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a coapsei citește 180 de grade F (80 de grade C), aproximativ încă 5 ore. Ungeti ocazional. Dacă fundul tăvii de prăjire pare uscat, turnați în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate33
Revista