Curcan Curry

Curcanul Curry este un fără lactate felul principal. O porție conține 220 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 38 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Un amestec de coriandru, curcan, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos, Curcan Curry, și Curcan Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute.
Se adauga faina si pudra de curry; saut 1 minut. Se amestecă bulionul de pui; se aduce la fierbere. Se amestecă curcanul și sarea. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă.