Curcan cu sos Balsamic-miere
Turcia cu sos Balsamic-miere este un fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 466 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ouă, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Somon prăjit cu sos balsamic de miere, Bucăți crocante de porc cu sos balsamic de miere, și Pavlovas cu căpșuni cu sos balsamic de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți oțetul, mierea și sosul de soia până se omogenizează; pus deoparte.
Așezați ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați feliile de curcan în ouă, apoi acoperiți cu firimituri.
Într-o tigaie mare, sotati curcanul în ulei în loturi timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când nu mai este roz.
Îndepărtați și păstrați cald. Se amestecă amestecul de oțet și se adaugă în tigaie; adăugați stafidele și migdalele. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5 minute sau pana se ingroasa.